Despre travesteala…


Azi ma uitam pe forumul Eurovision de la TVR. Batalia a inceput inca de pe 22 decembrie cand concurentii si-au putut trimite melodiile ptr. concurs. Si o mai pot face pana pe 15 ianuarie. Mi-a spus mie Sebi de asta da nu am tinut cont. Oricum anul asta nu mai trimitem nici o piesa. Care noi? trupa de travesty TOXICE.

Consider ca ideea e deja fumata iar Naomy a facut si asa prea mult circ ca sa mai putem spala mizeria. Imi e mie scarba, d-apoi la altu’. Cine nu stie ce este travesty-ul, ia tot fenomenul la gramada si trage o singura concluzie: „niste barbati care se cred femei.”

Teoria de mai sus e gresita total si o sa va las sa descoperiti singuri ce si cum de la http://www.toxice.ro/arta.htm Chiar e nevoie de foarte mult curaj ca sa faci asa ceva, mai ales pentru complexatii de homosexuali care se feresc de tot ce inseamna feminin. Deh, complexele…

In 2006 am participat cu doua piese printre care si „Never Give Up” iar in 2007 cu „Super Girls”, melodie ce a beneficiat de vocea unei vedete, care, la o eventuala intrare a piesei in preselectie, s-ar fi suit cu noi pe scena. As pune piesele aici la download dar nu stiu daca am voie, asa ca mai bine nu o fac…

Azi m-am tot dat pe net. As fi vrut sa ies sa ma plimb dar toti carora le-am propus erau ocupati. M-am saturat in fata calculatorului dar nu ies singur din casa ca ma apuca depresiile 🙂 Am si eu pasaricile mele… Si iarasi azi am dat peste o groaza care nu au mai vrut sa vorbeasca dupa ce le-am dat id-ul de mess sau pozele… ma stiau deja probabil.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: