21 noiembrie: Miss Travesty Romania 2009


De ziua mea….

Pregatiti-va! Sambata viitoare, pe 21 noiembrie de la ora 23.00 la Cluj-Napoca in clubul Roland Garros va avea loc prestigiosul concurs MISS TRAVESTY ROMANIA 2009, editia a-V-a, un show in toata regula, un eveniment important de la care nu se merita sa lipsesti.
Celebrul club clujean, spatios si cochet este situat chiar in inima Clujului, pe strada Horia nr. 2 (langa raul Somes) si te asteapta sa te bucuri de o adevarata petrecere. Pentru ca dupa concurs, pana in zori ne vom distra impreuna alaturi de vedetele si invitatii serii si de catre cei doi indragiti dj clujeni, Dj Thaii si Dj Krill.
Intrarea in club se va face incepand cu ora 23.00 iar concursul va incepe la fix ora 24.00. Fiind o petrecere eveniment, intrarea costa 20 RON.
Avand in vedere numarul mare de participanti din intreaga tara la acest eveniment, va rugam pentru rezervari sa ne sunati din timp la: 0743655258 si 0735700074 pana cel tarziu sambata 21 noiembrie, ora 20.00
Siteul petrecerilor gay clujene: http://www.gaypartycluj.blogspot.com/
Siteul oficial al concursului: http://www.miss.beanangel.ro/

One response to “21 noiembrie: Miss Travesty Romania 2009

  • monica

    Buna! Ma numesc Monica si sunt din Oradea. Am nevoie de ajutorul vostru pt lucrarea mea de licenta. Aceasta este despre homosexualitate iar la partea practica am studii de caz sau povestea vietii. Am nevoie de cateva povesti de viata nu-mi trebuie nume.Cine vrea sa ma ajute sa-mi scrie la adresa de email mony_szabo@yahoo.com Va multumesc!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: