Sambata 19 mai in Delirio: Teatru + Miss Travesty Cluj


Sambata 19 mai de la ora 20.00 toti iubitorii de teatru si nu numai sunt asteptati la spectacolul de teatru „Case in flacari”, in regia Taniei Nicolau dupa poezia „Case in flacari” de Adrian Dumitru Oproiu.

Spectacolul de teatru, care vine si la Cluj-Napoca in cadrul unui turneu prin marile orase ale tarii, are ca subiect stereotipurile si prejudecatile societatii romanesti si face parte din cadrul unui proiect al Asociatiei Pentru Dialog Intercultural, Bucuresti.

Piesa fiind interactiva, ONG-urile care activeaza in domeniul promovarii drepturilor omului sunt invitate sa-si prezinte oportunitatile de voluntariat ca solutie pentru promovarea tolerantei si combaterea discriminarii.

Intrarea la acest spectacol este LIBERA

De la ora 22.00, clubul devine scena concursului MISS TRAVESTY CLUJ, competitie urmata de o petrecere cu invitati din toata tara. Primii doi castigatori ai concursului vor reprezenta Clujul la concursul national “Miss Travesty Romania” ce se va desfasura pe 2 iunie in Delirio.

Vino cu stegulete, pancarde, bannere si sustine-ti concurentii preferati. Tu vei fi juriul pentru ca publicul va alege! Poti face si pariuri iar 5 norocosi vor primi invitatii valabile pentru 2 persoane la „Miss Travesty Romania”.

De la ora 22.00, toti cei prezenti in club si care vor dori sa ramana la concursul urmat de petrecere, vor plati o intrare de 10 lei. Ulterior, intrarea in club are acelasi pret: 10 lei.

Informatii si rezervari (DIN TIMP va rugam) la 0743655258 sau id de mess delirio_the_club


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: