Tribut: Pedro Zamora


Fara sa vreau, cautand cu totul altceva pe youtube, mi-a aparut un video si am recitit un nume care mi-a produs din nou fiori: Pedro Zamora. Mi-am adus aminte de o perioada din viata mea pe care o uitasem.

Eram mic, dupa revolutie, aparuse MTV… Era vremea la care ma indragostisem pentru prima oara de un barbat, de un om pe care nu il vazusem niciodata in viata mea. El, Pedro Zamora, participa la un fel de emisiune de tipul „Big Brother” intitulata „The Real World”.

Atunci am constientizat ca sunt gay si sunt atras de barbati. Omul asta ma facea sa am fluturi in stomac de fiecare data cand il vedeam. Din pacate, doar la tv. Si imi doream, imi faceam chiar sperante ca poate voi ajunge vreodata sa-l si cunosc, cu toate ca, stiam de pe atunci ca este infectat cu hiv.

Era genul activistului gay, care a avut curajul sa-si faca publica orientarea sexuala dar si statutul hiv. Astfel, el a reusit sa aduca atentiei publice problemele cu care se confrunta comunitatea LGBT din America in acea perioada.

M-am gandit ca este bine sa-l „cunoasteti” si voi, chiar daca doar prin intermediul unui tribut Pedro Zamora si sa constientizati cumva ca riscul este LANGA VOI.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: